tisdag 15 april 2008

Hej alla som läser hoppas ni mår bra!

Oj, oj, oj ikväll var det lite oroligt hos de gamla på jobbet. Vissa dagar är det så och då har jag svårt att varva ner när jag kommer hem. Då är det bra att hålla på med photoshop en stund och tänka på annat. Ikväll har jag drömt mig i väg till solen och värmen igen. Ungarna hade så kul på Kanarieöarna och vill åka dit igen. Vi får väl se om vi kommer iväg dit eller någon annanstans. Är sugen på att resa till Egypten nästa gång. Det är oxå inom rimligt avstånd att flyga, eftersom jag är så flygrädd.

Ikväll fick jag mina nya doftljus från Partylite, jag älskar deras ljus. Har i och för sig hela skåpet fullt men det går alltid att köpa fler. Nu fick jag hem ljus i dofterna; sockerdricka, smultronträdgård, svart körsbär, orkidérosépeppar, sommartimjan & vaniljpersika. Ljusen är förstås lite dyrare, som alltid vid hempartyn, men det är det helt klart värt. Jag ska på ljusparty i morgon igen, är det någon som vill följa med?

5 kommentarer:

Monica sa...

Åh! jag älskar ljus! vet inte om jag kan hänga med denna gång men säg gärna till om det blir flera gånger..
Fina bilder du har gjort!
Jag vill åka utomlands.. aldrig varit det förutom finland. Jag e med flygrädd men har ju aldrig testat sen om tommy e med o håller handen så går det bra *hehe*

ellie sa...

Oh yes! Skulle gärna vilja följa med... Jag får väl cykla till dig.. startar inatt.. hahahahahahahaha!!

ellie sa...

Neeeej!! Det bidde fel.. du hade ju skrivit det där igår kväll.. =)

Monica sa...

Jag kan inte ikväll ska bort till 8 men gärna en annan gång:)

Nallebr.. sa...

vad duktig du blivit med ps
du kanske vill visa mig någon dag???