lördag 26 april 2008

Ledig lördag


Usch och fy i morse var det inte kul att heta Anna och behöva gå upp kl 6.30 efter en sen grillfest kvällen före. Vi skulle ju åka till barnloppisen kl 9 och jag hade sagt till Ida att väcka mig när hon vaknat för vi behövde prismärka våra varor innan vi for iväg. Det var inte heller så särskilt kul att man lagt ner så mycket tid här hemma för att rota fram grejor när det knappt kom några köpare alls till loppisen, men jag hade iallafall trevligt sällskap av bordsgrannar och vi fick sälja mer än många andra där. Det knöt sig lite i magen när folk köpte Idas små klänningar och jag hade nästan lust att dra saker ur händerna på kunderna och säga NEJ nej köp den ej!


På tal om festen dagen innan, det är så kul att diskutera med folk som har åsikter som inte finns i närheten av mina. Jag ger mig ju inte så lätt när jag har åsikter om saker och den här personen är som mig fast tvärtom i sina åsikter. Resultatet blir en diskussion som inte leder någon vart alls men kul är det. En sak vi diskuterade var om varför många tjejer bär urringat? Att anse att en tjej inte bör bära urringat om hon har sällskap tycker jag är en helt korkad, förlegad åsikt, ursäkta mig vännen!


För att byta ämne igen, efter loppisen var vi till Västerås och shoppade lite. Jag köpte en snygg URRINGAD tunika som sitter så himla snyggt på mig! Kram på er alla och ha det så bra!

2 kommentarer:

Monica sa...

Hej! Tack för en trevlig fest:)
Hade gärna stannat längre men våran skjuts ville inte komma senare.. sen så va ju Tommy rätt så full *haha*

Håller verkligen med dig Anna!
Va fan visst kan en tjej ha urringat fast hon e ihop med nån.. vad spelar det för roll? man väljer väl själv sina egna kläder?

Nallebr.. sa...

hi,hi visst ska du ha urringat!!!