torsdag 7 augusti 2008

Hejsan Hoppsan!


Jag har drabbats av bloggtorka.....Inget nytt har hänt i mitt liv förutom att jag har jobbat mycket och att våran väg är en otäck leråker just nu. Kan säga att jag är något less på att bo på landet just nu. Tänk att få gå ut och gå med hundarna efter en asfaltsväg, vilken dröm!

Idag har vi varit och handlat lite. Barnen behövde nya skor och de hittade faktiskt bägge två snygga gympadojjor som det var 20% rabatt på, så nu slipper de gå i för trånga skor, som de tjatat om att de gjort länge nu, men deras mamma är ju lite trög i bland innan poletten ramlar ner. Känns ibland som jag börjar bli dement, idag var jag helt förvånad över att jag handlat både hårt bröd och yoghurt, kommer faktiskt inte ihåg att jag stoppat ner det i vagnen, suck!

Annars så måste jag säga att det är helt okej att vara på jobbet. Vi har så himla skojigt och skrattar och tokar oss. Vi har det även relativt lugnt så det känns så skönt. Nästa vecka kommer de som haft sen semester tillbaka så jag hoppas den goda stämningen får hålla i sig!

1 kommentar:

Nallebr.. sa...

Låter som att allt är ok!!
har ochså haft lite blogg torka men börjar komma igång igen träffa gitte en dag i veckan ska vi åka och hälsa på henne nästa vecka???