fredag 29 augusti 2008

Idag har jag gjort det här...


Tog med mig Ida till stan och shoppade lite idag. Vi hade storstädning av hennes rum igår och det tog 3timmar att ta sig igenom det rummet. Jag sa till Stefan när vi hade börjat -Vad har vi gett oss in på, herregud! Vi som trodde Ida den sista tiden blivit duktig på att städa själv, upptäckte att hon bokstavligen tryckt in allt under sin säng och det har inte vi lagt märke till....

Nu är det iallafall mycket bättre och hon har fått in en loftsäng i stället så det blir lite mer golvutrymme. Så idag var vi och köpte en bokhylla och en liten mysfåtölj med en snygg kudde till. Nu ska vi bara montera ihop hyllan och köpa något fint tyg att ha runt sängen för att få till en riktig myshörna där under.

Själv så köpte jag de har underbart fina flaskorna hudlotion på HM. Är ju så förtjust i sånt som doftar lite gott. Dessa doftar green apple och pink papaya. Härligt och bara 29.90kr/st!

Ikväll har vi varit hos Dogge o Nettan och grillat korv i deras ny uppsatta Tipi, för er som inte vet vad en Tipi är, så är det ett stort Indiantält med eldstad i mitten. Mysigt, men nu luktar hela familjen som rökta böcklingar!

Nu ska jag gå och sova. Är så trött för jag sov knappt något alls i natt. Var orolig över mitt jobb. Förändringarna som ska bli där nu och för saker som skulle ske där i dag. Inatt hoppas jag att jag sover som en rökt böckling.

2 kommentarer:

Nallebr.. sa...

tjingeling!! då var man hemma
igen:( ja det är ju inte skoj att städa men det känns ju bra när det är klart!!! ushha för jordgetingar...

Anonym sa...

Länge sen jag läste på din blogg, vet inte var tiden tar vägen.
Skulle vart skoj att se dig springa ufrån getingarna... Vilka härliga recept du lämnar ifrån dig lillasyrran, ska försöka omvandla dem till sånt som jag kan äta...
Maja har oxå fått ny säng med förvaringslådor i hopp om (är jag säker på) att få lite bättre ordning och golvyta i sitt rum.
Hej från mej och du, jag blev sjuk och legat knockad i sängen. Idag på eftermiddagen ska jag försöka ta mig till jobbet igen :-)