fredag 1 augusti 2008

Utflyktsöverraskning!

Igår lurade vi ungarna totalt. Vi sa att vi skulle åka och titta på en ny bil, men i själva verket drog vi ner till Kolmården. I bilen hade de fullt sjå med vem som skulle få åka den nya bilen hem, så Ida hann inte ens tänka på alla de skyltar med texten "Välkommen till Kolmården" som vi åkte förbi. Väl framme vid safariparken förstod de fortfarande ingenting, utan jag tog med mig Ida ur bilen för att gå fram och läsa på informationsskylten och då sa hon- Vadå, ska vi på Safari i Kolmården?. Det är alltid så kul att överraska dem, snacka om att de blev glada!
.
Det blev en rolig dag, även om det var otroligt varmt och alla djur var nog lite slöa. Ida tyckte att Safariparken var roligast och Gustav tyckte att den långa, höga rutschkanan vid Wild kids området var bäst.
.
Eftersom vi haft kanonväder hela dagen så vi bestämde oss för att stanna vid Hjälmaresund på hemvägen för att barnen skulle få svalka av sig lite, men det blev bara lite fotavkylning eftersom ett åskoväder mötte oss där.

3 kommentarer:

Nallebr.. sa...

skojigt att ni inte talade om vart ni skulle på heela vägen!!! nu ska jag kika på dina inlägg:)

Monica sa...

kul skulle me vilja åka dit.. aldrig vart där=(

Emma sa...

Ja 10 år..tiden går sjukt fort..ja mina e snart stor dom med..Becca har ju börjat på stora avdelningen på dagis..:) nu e dom hemma o sjuka..feber..aldrig skoj..:( hoppas allt e bra med er..:) kram