söndag 25 maj 2008

Gröna Lund


Vi hade en jättefin dag igår när vi var på Grönan med skolkören. Underbart skönt väder, men väldigt mycket folk förstås när det var lördag och inspelning av Sommarkrysset på kvällen. Under dagen såg vi bl a när Linda Bengtzing repade på scen. Hon verkar ha hur mycket energi som helst den tjejen.
.
Ungarna hade knappt tid att äta, utan det var bara åka som gällde hela dagen. Ida ville så gärna åka fritt fall men kön var så lång ( som tur var!) för den ungen har inga spärrar när det gäller karuseller. Spökhuset däremot gillade hon inte, hon var helt förstörd när de kom ut därifrån. Hon hade haft en mumie efter sig som gick och petade på henne. Jag vägrade att gå in där, blev jagad en gång så jag blev livrädd!
.
Gustav han är nöjd med att åka de lite lugnare karusellerna, men igår kväll när vi kom hem sa han - Mamma, jag åkte bara larviga karuseller jag! Han var så gullig när han åkte lilla vikingaskeppet för han åkte 3 ggr efter varann och det var bara han och en till som åkte, men varje gång han gick förbi killen som körde karusellen så visade Gustav sitt åkband.
.
Vi var hemma lagom till melodifestivalen och det var förvånande hur dåligt det gick för Charlotte. Men det är som vanligt förstås, det skrivs alltid om hur stora favoriter Sverige är sedan hamnar vi i botten. Men det är kul att kolla ändå och Björn Gustavsson var helkul när han lämnade de svenska rösterna, fast resten av europa fattade nog noll av det.

3 kommentarer:

Monica sa...

Hehe:) ja jag tyckte det va dax att plantera om.. ska fortsätta me fler sen.. fina bilder förresten!!

Yvonne sa...

Va kul ni verkar ha haft på Gröna Lund, och vilken tur me vädret! Hoppas att vi får fint på lördag oxå, så jag slipper köpa ett paraply igen....

carroegirl sa...

ja, alltså jag kan verkligen inte hålla tyst ibland även om jag kanske borde då och då...=) har svårt för folk som aldrig säger vad de tycker utan bara håller med beroende på sällskapet de befinner sig i just då... skönt att veta att de finns fler som är lite som jag..=)